Sivut

lauantai 31. tammikuuta 2015

Tammikuun yhteenveto

Tammikuun viimeisen päivän kunniaksi on paikallaan tehdä jonkinlainen yhteenveto kuukauden tapahtumista ja päivittää myös lankalaihiksen tilanne. Yllättävän monta työtä on tammikuun aikana puikoilla, koukulla ja koneella valmistunut. Tähän tosin vaikuttaa suureksi osaksi se, etten tällä hetkellä ole töissä ja nyt on aikaa harrastaa. ;)


Lapasia on valmistunut neljä paria (kätyri-lapasia kaksin kappalein), tarpeeseen virkattu neulatyyny sekä ihana neulottu huivi kirkkaissa väreissä.


Mekkojakin on kaksi kappaletta, ommeltu ja neulottu. Ja vain yhdet sukat! Tästä olen hieman yllättynyt, sillä normaalisti neulon vain ja ainoastaan sukkia. Tammikuu on ollut enemmän lapasten kuukausi.

Näiden lisäksi valmistui tytölle pipo ja luistinsuojat, mutta kuvien surkean laadun vuoksi en niitä enää uudelleen viitsinyt julkaista. Molemmat ovat kuitenkin kovassa käytössä, suojat nytkin tytön mukana luistelukentällä. :)

Lankalaihiksen osalta tilanne näyttää hyvältä. Alkutilanne oli 11,5 kg ja tavoite tälle vuodelle kuluttaa 4,5 kg. Tässä kuussa olen ostanut lankoja 100 g ja kuluttanut 1011 g. Tämän hetken lankatilanne on siis 10,589 kg. Tällä tahdilla pääsen varmasti tavoitteeseen. Takapakkeja voi tosin tulla, jos törmään johonkin ihanaan lankaan, joka on pakko ostaa. ;)

9 kommenttia:

 1. Liikaa vapaa-aikaa. ;) Ei vaan, ihanaa kun saa kaikessa rauhassa toteuttaa ideoitaan. :)

  VastaaPoista
 2. Ahkera olet ollut. Ihania tuotoksia. Mä en ole eläissäni saanut käsityörintamalla noin paljon aikaiseksi, hih... Nuo rokkitumput on kyllä ihan ykkösjuttu ♥ ja toi neulatyyny on niin söpö ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi lapaset on kyllä ihan parhaat. Oon nyt hammasta purren niitä käyttänyt, vaikkei tälle talvelle oo vielä niin kovia pakkasia sattunut, että normaalioloissa viittisin ees hanskoja kaivaa esiin. :D

   Poista
  2. Vielä kun sais niille sukat tehtyä kaveriksi. :)

   Poista
 3. Hieno saldo tosiaankin. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin. Tuo pikkuneidin neulemekko oli kyllä minun suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulemekko on myös tytön suosikki. Onneksi näin, olis ikävää, jos ois jäänyt käyttämättä. :)

   Poista
 4. Voi että kuinka upeita käsitöitä!
  Ihailen suuresti ihmisiä jotka saavat jotain noin kaunista aikaan ♥

  VastaaPoista