Sivut

tiistai 6. tammikuuta 2015

Helmat heilumaan

Meillä asuu pieni prinsessa, joka ei suostu pukeutumaan muihin kuin "heiluviin vaatteisiin". Hameita ei ole kovin montaa, joten tottakai sellaisen ompelemista piti kokeilla. Tämä on nyt kolmas ompelukokeilu vuosien tauon jälkeen ja vielä uudella koneella, jonka säädöt ovat hieman hakusessa. Kyllä tää tästä lähtee sujumaan. :) 

Olen täysin hurahtanut Nosh Organicsin vaatteisiin ja kuoseihin. Tästä sydänneuloksesta meillä onkin jo tunika vaaleanharmaana, joten nyt oli tummemman harmaan vuoro. Tarkoitukseen sopivat (lue: sopivan helpot) kaavat löytyivät Ottobre design -lehdestä (4/2013), jonka tänään kaverilta lainasin. Nyt joudun odottamaan aamuun asti, mitä neiti on hameesta mieltä. Toivottavasti on mieluinen ja tulee käyttöön. :)


Koskahan sitä uskaltautuisi ompelemaan itselleen jotain? Tätäkin ommellessa hirvitti, että tärvelen koko kankaan. Itselle tehtävässä vaatteessa tärveltävä pinta-ala olisi huomattavasti suurempi. ;)

Tarkoitus oli ommella tänään myös neulatyyny, sillä en sellaista omista. Nuppineulat majailevat pienessä rasiassa, joka jo kertaalleen putosi lattialle ja pääsin keräilemään neuloja makuuhuoneen lattialta. Miten sitten eksyinkin selailemaan blogeja pienellä luovalla tauolla ja löysin kuvan niin ihanasta neulatyynystä, että taas viedään naista. Tämän illan taidankin viettää virkkaamisen parissa.

3 kommenttia:

 1. Ihana heilu-hame :) Hei mulla on myös naisten kaavoja, huikkaa jos haluat lainaan! Ja Karnaluksissa myydään ihan loistavaa magneettista neulatyynyä ;) :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt kerrot, ku mä oon jo puolet virkannu neulatyynystä. :D Siitä tulee niin iso, että sitä voi käyttää tarvittaessa myös vierastyynynä. :p

   Poista
 2. Hienoa, että neiti komevee saa lisää heiluvia vaatteita, kun niistä niin kovasti tykkää! Jään odottamaan kuvaa uudesta neulatyynystäsi. Ajatukset lähti täällä taas vähän laukkaamaan... =)

  VastaaPoista