Sivut

torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uusi blogi

Olen nyt jahkannut uuden blogin aloittamista jo puoli vuotta. Aika ajoi edellisen blogin ohi elämäntilanteen muututtua perusteellisesti ja kirjoittaminen sinne alkoi tökkiä pahemman kerran. Nyt on kuitenkin käsityörintamalla ollut niin tuottoisa kausi, etten halua enää piinata facebook-kavereitani käsityöaiheisilla kuvillani. Tosin kuvaajana olen suorastaan surkea, joten kuvien katselu saattaa olla piinaa kenelle tahansa. En kuitenkaan jaksa ottaa siitä stressiä. Täällä siis ollaan.

Uusi vuosi tuo tullessaan ainakin ompelua, sillä joulupukki muisti minua uudella ompelukoneella. Vanha kone oli sen verran vaarallinen, ettei sillä voinut enää tehdä mitään. Tai pikemminkin ei uskaltanut. Viiteentoista vuoteen en ole ommellut mitään verhokappaa ihmeellisempää, mutta eilen valmistui 3-vuotiaalle talvilätsä, jollaisesta olen haaveillut jo pitkään. Koko on ehkä vähän reilu, mutta menkööt harjoituksen piikkiin. Ja kasvaahan tuo muksu koko ajan. :)


Lätsä on ommeltu fleecestä ja vuori on puuvillaa. Ohje lätsään löytyy täältä. Kesäksi syntynee useampi kesälätsä tytölle. :)

Neuleideoitakin on pää pullollaan. Mattokin pitäisi virkata. Sukat ovat kesken ja yksi huivi pingottamatta. Mitään suurempia lupauksia en aio uudelle vuodelle tehdä, mutta yksi varteenotettava idea voisi olla, että teen yhden homman loppuun ja aloitan vasta sitten seuraavan. Joulunalusaika oli melko kaoottista, kun kesken oli parhaimmillaan puolenkymmentä työtä. :D

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti