Sivut

perjantai 9. tammikuuta 2015

Elukkapipo

Siltä kuuluisalta Karnaluksin reissulta tarttui mukaan muutama kerä Schachenmayr Brazilia New Fashion -lankaa. Heti langan nähdessäni ajattelin, että haluan tehdä siitä tytölle pörröisen pipon. Ajattelin myös, että lanka on kauttaaltaan pörröistä, mutta aina ei voi voittaa. ;) Tytön mielestä pipo on ihana ja olisi halunnut mennä nukkumaankin pipo päässä. Mutta koska lanka ei tosiaan ollut kokonaan pörröistä, näyttää tämä eläin saaneen hieman epäonnistuneen parturointikäsittelyn. :D


Tyttö kiskaisi pipon päähän ennen kuin olin ehtinyt neuloa korvia ja kyllähän se erehdyttävästi muistutti vanhojen rouvashenkilöiden karvalakkia. Korvat toivat ihan toisen ilmeen - onneksi. Neuloin kahdella langalla, toinen lanka oli Novitan Wool ruskeana. Kai tuo eniten kissaa muistuttaa. Tarkoitus oli tehdä nalle ja tyttö puolestaan toivoi pupua. Pupupipon lupasin tehdä valkoisena ja vähemmän pörröisenä. :)

Lanka: Schachenmayr Brazilia New Fashion 75 g ja Novita Wool 30 g
Puikot: 4 mm

Seuraavaksi puikoille tuleekin jotain ihan muuta ja vielä itselle. Sen tuubin kanssa kun kävi ihan niin kuin pelkäsinkin: lanka loppui kesken.


2 kommenttia: