Sivut

tiistai 13. tammikuuta 2015

Jälleen revontulia

Reilu kuukausi sitten neuloin jälleen yhden revontulihuivin (muistaakseni kuudennen) ja ajatuksena oli antaa se joululahjaksi. Huivi jäi kuitenkin jostain syystä päättelemättä ja pingottamatta ja painui unholaan. Eilen sain viimein aikaiseksi pingottaa sen. Huivista tulikin aika iso, mitat ovat n. 196 x 90 cm. Itse en näe tuota käyttäväni värien puolesta (ei yhtään mustaa eikä edes kirkkaanpunaista), joten huivi on toistaiseksi koditon. Mutta ehkä sekin vielä jostain löytää arvoisensa kodin. :) Kuvat ovat vähän niin ja näin, sillä noin isoa huivia on vaikea kuvata näin pienessä asunnossa. Lumimyräkkään en lähtenyt kuvaamaan, ettei tuuli temmo huivia lähimpään mäntyyn. 

Lanka: vironvillaa 160 g
Puikot 5 tai 6 mm (en muista :D)

Kaapissa olisi vielä vironvillaa jäljellä kolmessa eri värissä: musta/harmaa, oranssi/keltainen ja pinkki/valkoinen. Jotenkin alkaa tuntua, että välillä voisi mallia vaihtaa. Mietin, josko seuraava huivi olisikin esim. haruni. Sellaisen olen kerran tehnyt, mutta lankavalinta meni metsään (Novitan Huurre) ja huivista tuli niin hiostava, etten ole käyttänyt sitä kuin kerran. Villaa sen olla pitää. :)

Otan mielelläni vastaan vinkkejä erilaisista hyviksi todetuista huivimalleista. ;)

7 kommenttia:

 1. Ihana huivi, näyttää tosi lämpöiseltä. Ja ooo, toi haruni näyttää superkauniilta mallilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi lämmin. :) Mulla oli huivi töissä, kun ilmastointi puhalsi niin, että letti hulmusi. Piti kivasti hartiat suojassa vedolta.

   Poista
 2. Koskahan mie uskallan ottaa tuon revontulen puikoille... Monta kertaa olen meinannut aloittaa, mutta sitte perääntynyt, että eiiiiii, liian monimutkanen. Ehkä joskus vielä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan! Se on lopulta aika simppeli, kun pääsee jyvälle. :)

   Poista