Sivut

torstai 14. toukokuuta 2015

Aikaisen aamun tuunailuja

Meillä ei nukuta koskaan pitkään. Ei edes vapaapäivinä. Tänään olikin hyvää aikaa heti aamusta istahtaa hetkeksi ompelukoneen ääreen ja tuunata viimein tytölle kirpparilta pari viikkoa sitten löytyneestä t-paidasta kesämekko. Tai fanimekko tuo taitaa oikeastaan olla.

Tyttö fanittaa kovasti Haloo Helsinkiä ja etenkin Elliä. Eikä siinä, kyllä itsekin tykkään bändistä kovasti ja levyt soivat autossa ahkerasti. Tyttö osaakin monta biisiä ulkoa ja vei levyn päiväkodin levyraatiinkin. Joululahjaksi saamansa kitaran ja mikrofonin kanssa neiti matkii musiikkivideon tahdissa Elliä ja laulaa mukana. Niinpä kirpparilta löytynyt Haloo Helsingin t-paita olikin varsinainen löytö. (Kiitos vaan Marikalle, että heitit tuon tuunausidean. En ois itse välttämättä tajunnut.)

Paita oli s-kokoa ja melko kapeaa mallia. Pääntie oli valmiiksi passelin kokoinen, joten leikkasin ainoastaan hihat pois ja kavensin aavistuksen verran kainaloiden alta. Vähän mustaa resoria kädenteille ja sepä oli siinä. Nopeasti valmista ja neiti tykkää. Nyt pitäisi kuulemma päästä keikalle. :)


3 kommenttia:

  1. Siitähän tuli hyvä, pikku bändäri :) Mä niin oon päättänyt alkaa rohkeammin tuunaamaan juttuja ja tekemään vanhasta uutta! Tuunauskesä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tossa tuunailussa on puolensa. Samat ajatukset on mullakin: enemmän vanhasta uutta kuin kokonaan uutta. Vaatekaappi ois pullollaan matskua, kun ehtis käydä läpi. :D

      Poista