Sivut

lauantai 9. toukokuuta 2015

Äitienpäivän alla

Tyttö on ollut koko viikon ihan täpinöissään lähestyvästä äitienpäivästä. Päiväkodissa on toki askarreltu lahjat jo hyvissä ajoin ja tuolla se keittiössä odottaa huomista, että päästään lähemmin tutkailemaan.

Eilen askarreltiin mummeille kortit/lahjat, joihin idea löytyi Facebookista Lasten kanssa askartelevan ideapankista (josta muuten löytyy hurjasti hyviä vinkkejä). Tämä oli helppo toteuttaa parista vessapaperirullasta. Tyttö valitsi itse värit perhosiin ja liimaili osat yhteen sekä koristeli tarroilla. Perhoset saivat nimetkin: Hymy ja Äkä.

Hymy ja Äkä

Työviikko oli jälleen melko kiireinen ja väsyneenä kotiin tullessa olikin mukava löytää ylläripostia sny:ltä. Kuoresta löytyi hauska Pikku Myy -kortti, jonka sisällä on labyrinttitehtävä ipanalle, sekä kivoja tarroja. Tarrat tulivatkin tarpeeseen, sillä suurin osa olemassa olevista tarroista on nyt liimattu noihin perhosiin. :D Nyt päästään taas askartelemaan lisää. Suuret kiitokset päivän piristyksestä!


Tänään vietän rentouttavaa päivää ihan itsekseni. Aion pyöräyttää jonkun ihanan juustokakun huomiseksi, tehdä käsitöitä ja vain olla möllöttää kaikessa hiljaisuudessa. Ehkä otan päikkäritkin, kun siihen kerrankin on mahdollisuus.

Hauskaa päivää kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä kun ehti perille. Meni vähän viime tinkaan sen postiin saaminen :D SNY nro 7

    VastaaPoista
  2. Ihana muistaminen ja huippu ihanat askartelut! Mekin käytettiin vessapaperirullia äitienpäiväaskartelussa :)

    VastaaPoista