Sivut

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Kevättä pukkaa (pipoa ja sukkaa)

Parin viime viikon aikana on ollut neulomisfiilis hukassa. Jotain on tullut virkattua, mutta joku niissäkin on mennyt pieleen. Pääsiäisen pyhillä tuli kuitenkin jotain valmistakin.

Olen tehnyt Niina Laitisen December Socksit kerran aiemminkin. Tähän malliin sopii mun mielestä kirkkaat värit. Edelliset olivat oranssit ja nyt väriksi valikoitui keltainen Teetee Pallas.

Malli: December Socks
Lanka: Teetee Pallas, 85 g
Puikot: 3 mm
Ihana malli neuloa, helppo oppia muistamaan ulkoa ja lopputulos näyttää monimutkaisemmalta kuin mitä onkaan. Vielä löytyy sukkakalentereista tehtävää. Ensi kerralla taas jotain uutta. Välillä on vaan kiva palata tuttuihin malleihin. :)


Lauantaina iski aamuvarhaisella hirvittävä tarve saada uusi pipo. Samalla vaivalla ompelin kaksi viime kesäisistä mekkokankaan jämistä. Ei toi violetti vaan taida toimia. Mekko jäi kesken ja päähänkin on päätynyt toistaiseksi vain ruskea ruusupipo. Mutta tulipa tehtyä. :D


JyJyn osalta alkaa taas vähän jännittää. Voi olla, että tällä kertaa jää useampi työ kesken. Intoa tuntuu riittävän enemmän näihin välitöihin. :)

4 kommenttia: