Sivut

keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vuosi 2015 paketissa

Alkaa olla tasan vuosi siitä, kun päätin jatkaa blogin kirjoittamista ja tämä nykyinen blogi sai alkunsa. Vuosi on ollut käsityörintamalla tuottelias. Olen ottanut haltuun pari uutta tekniikkaa ja valmistuneita töitä on hurja määrä. Loppuvuoden KyJy-rutistuksella lienee osansa lopputulokseen, vaikkei se mun osalta ihan putkeen mennytkään. :)

Vuoden aikana olen virkannut yhtensä 9 mattoa. Kymmenes on aloitettu, mutta jotenkin ei nyt ole ollut fiilistä sitä tehdä. Mattopostaukset ovat olleet kovin suosittuja. Tässä komeilevat kaikki vuoden varrella virkatut matot.


Vuosi sitten sain äidiltäni lahjaksi ompelukoneen. Aloitin ompeluharrastuksen tämän vuoden alussa ja olihan se melkoista tuskaa. Ja tuskaa se on edelleen, mutta helpottuu kaiken aikaa. Toistaiseksi ompelen vain tarpeeseen, en voi vielä sanoa, että tekisin sitä siksi, että se on hauskaa. Mutta haluan oppia ja kehittyä paremmaksi. Blogissa on nähty vain murto-osa ompeluksista, mutta muutama on päässyt näytille asti. Uskon, että jatkossakin pääpaino tulee olemaan neulomisessa ja virkkaamisessa.


Olen monesti sanonut, etten liiemmin pidä lapasten neulomisesta. Siitä huolimatta lapasia on valmistunut 9 paria. Suurin osa on tosin lasten kokoa, joten olivat todella nopeita tehdä.


Sukkasato oli tänäkin vuonna runsas. Sukkien lisäksi ehdin neuloa neljät reaverset.Näiden lisäksi valmistui sekalainen lajitelma pipoja, säärystimiä, kasseja, neulatyyny ja sitten nämä huikean suositut pitsipallot. Luulisi, että olisin näihin jo kyllästynyt, vaan enpä ole. Muutaman olen luvannut alkuvuodesta taas virkata. :)


Toivottavasti vuosi 2016 on yhtä hyvä harrastusrintamalla. Muilta osin parantamisen varaa onkin sitten enemmän. ;) Tavoitteena on opetella jälleen ainakin pari uutta tekniikkaa (pitsihaarukka on jo ostettu) ja perehtyä hieman paremmin värien yhdistelyyn kirjoneuleissa.

Oikein hyvää käsityövuotta 2016 kaikille blogini lukijoille - nykyisille ja tuleville!

10 kommenttia:

 1. Huh, huh mikä käsityövuosi sinulla onkaan takana. Toinen toistaan upeampia töitä. Suurin osa jo tuttuja pitkin vuotta tulleista postauksista, mutta näin koosteena tekevät vielä uudemman kerrankin vaikutuksen. Hyvää käsityövuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tää kooste yllätti mut itsenikin. Vuosi on yllättävän pitkä aika. :)

   Poista
 2. Upea kooste! Löysin blogisi pariin vasta hetki sitten ja nämä kuvat kertovat vuodestasi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. :) Mukavasti on mahtunut kaikenlaista tähänkin vuoteen.

   Poista
 3. Tuottelias vuosi sinulla ja huikean kauniita juttuja oletkin tehnyt! :) <3 Sit kun iskee taas mattovaihe päälle niin mä voisin tehdä tilauksen :P ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ilmottelen, kun ollaan taas koukun ja kudevyyhtien kanssa välilöissä. ;)

   Poista
 4. Voi apua, mää oon ihan kateellinen sun tuottelijaisuuselle! Nuita mattoja ja reaverseja tekisi mieli kokeilla, mutta en oo vielä uskaltanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan! :) Matot on oikeesti helppoja tehdä ja nopeitakin. Eikä reaversetkaan vaikeat ole. Näpertämistä niissä sitten on senkin edestä. :D

   Poista
 5. Ihan ensimmäistä kertaa löysin blogiisi. Voi miten paljon kaikkia ihania käsitöitä. Aion vierailla toistekin. Hyvää talven jatkoa käsitöiden parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää talven jatkoa myös sinulle ja toivottavasti vierailet uudelleenkin. :)

   Poista