Sivut

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Täytettä pukinkonttiin

Kerroin jo aiemmin, että olen tehnyt kolmea paria reaverseja yhtä aikaa. Joku taika tuossa mallissa on, sillä työn määrästä huolimatta niitä on mukava tehdä. Tai ehkä juuri sen takia. Työvaiheita on niin monta ja ne ovat erilaisia, joten tylsistymään ei ehdi.

Minulta toivottiin pukinkonttiin mustia reaverseja koossa 41 ja punaisia koossa 35. Molemmat parit saivat viimeisen silauksensa eilen illalla, joten tässähän ei tullut edes kiire. ;)

Ohjeen pienin koko on 36, joten päätin neuloa sukkaosan 3 mm puikoilla. Pohjan sain sopivaksi virkkaamalla 3 mm koukulla pienemmän koon mukaan. Koon puolesta jännittää joka kerta toiselle tehdessä. Omat jalat kun ovat sen verran isot, ettei niistä ollut nyt apua. Mun jalkaan nämä eivät mahdu, joten siinä mielessä ainakin suunta on oikea.

Malli: Reaverset, koko 35
Lanka: 7 veljestä, 153 g
Puikot 3 mm, virkkuukoukku 3 mm
Mustat olivat kokonsa puolesta helpommat toteuttaa. Neuloin 3,5 mm puikoilla ja pohjan virkkasin 3,5 mm koukulla koon 39 mukaan. Itselleni sain myös tällä tavoin passelin koon 42 pohjan.

Malli: Reaverset, koko 41
Lanka: 7 veljestä, 193 g
Puikot 3mm, virkkuukoukku 3 mm
Tallensin joku aika sitten eräästä Facebookin villasukkaryhmästä kivat vyötteet sukille. Mielestäni nämä tuovat mukavan loppusilauksen.


Nyt keskityn lataamaan akkuja JyJyä varten ja  virkkailen vielä muutaman pallon jouluyötä odotellessa. Ainakin yhden uuden tekniikan aion opetella JyJyjen parissa. Pitänee katsoa ohjevideoita jo valmiiksi sillä silmällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti