Sivut

tiistai 1. syyskuuta 2015

Lankalaihis - osat 7 ja 8

Jätin lankalaihiksen päivittämisen heinäkuulta väliin, kun muuton kanssa oli ihan riittävästi tekemistä ja pohdittavaa. Sen verran fiksu olin kuitenkin, että kirjoitin ylös ostamani langat. KyJyä silmällä pitäen tuli muutamia keriä ostettua, mutta sillä lailla harkitusti, että kaikille oli katsottu käyttötarkoitus valmiiksi. Mulla tosin on paha tapa ostaa lankaa varmuudeksi hieman enemmän kuin sitä kuluu. Sittenhän niitä hajanaisiä keriä jää nurkkiin pyörimään. Niin on käynyt nytkin, mutta toivottavasti niistä vielä jotain saa aikaan.

Lankavarasto on edelleen paisumaan päin. Hyvä merkki on tosin se, että kun noita KyJy-aloituksia on useampi, on myös oletettavaa, että lankaa tulee kulumaan lähikuukausina jonkin verran. Ja nyt mulla EI ole enää mitään perustetta haalia lisää lankaa. Jos se siitä on kiinni, niin neulon koko loppuvuoden seiskaveikasta. Sitä nimittäin on!

Nyt sitten sitä yhteenvetoa:

Kesäkuun tilanne: 11,634 kg
Heinä/elokuussa ostettu: 1,050 kg
Heinä/elokuussa annettu pois: -119 g
Heinä/elokuussa käytetty: -804 g
Tilanne heinäkuun lopussa: 11,761 kg

Pitäisi varmaan opetella luopumaan langoista. Myydä, antaa pois, jotain. Sentään hieman jämälankoja sain uuteen kotiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti