Sivut

perjantai 4. syyskuuta 2015

Tenkkapoot

Tilasin KyJyn varjolla lankaa eräästä nettikaupasta (mikä ihana tekosyy, kun on taas saanut paisutella lankavarastoaan holtittomasti). Ajatuksena oli tehdä itselle toiset Skew-sukat, koska ensimmäisissä malli ei mielestäni tullut tarpeeksi hyvin esille. Regian Stripemania vaikutti kuvassa ihanan väriseltä. Kun lanka tuli postissa ja näin sen päivänvalossa, ei se ollutkaan yhtään mun värinen. Kotvasen pyörittelin kerää ja mietin, mitä ihmettä siitä tekisin (ja kenelle) ja laitoin langan viimein monien muiden kerien joukkoon muhimaan.

Oikea malli löytyi yllättävän nopeasti ja muutaman kerroksen jälkeen sukkien saajakin oli selvillä. Nämä pääsevät lähipäivinä lämmittämään hyvän ystäväni jalkoja.

Malli: Tenkkapoot
Lanka: Regia Stripemania 92 g
Puikot: 3 mm
Sukat olivat todella nopeat neuloa. Liekö syy raitalangassa, joka tuntuu aina olevan nopeampaa neulottavaa kuin yksivärinen (vielä yksi raita ja sitten nukkumaan :D). Alkuun mietin, miten varren kuvio mahtaa erottua raidallisesta langasta, mutta hienostihan se tuntuisi myös raitalankaan istuvan. Toivottavasti väri on sukkien saajalle yhtä mieluinen, kuin kuvittelen sen olevan.


KyJyn osalta mennään puolivälissä, sillä nyt on kymmenen työtä valmiina ja toinen mokoma kesken. Onneksi suurin osa keskeneräisistä on sukkia ja lapasia, joten tästä rupeamasta voi olla mahdollista selvitä kunnialla. Lankalaihiksen kanssa kun tuntuu käyvän hieman huonommin.

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis toi malli kyllä <3 Mulle kelpais tuollaiset vaaleanpunaiset, ylläri! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä täällä just värjäilen lankaa, jos vaikka saisin aikaiseksi kivan ruskea sävyn omiin sukkiin. :)

      Poista