Sivut

maanantai 28. syyskuuta 2015

Pöllöilyä

Jälleen on yksi pitkäaikainen haave toteutettu. Niin monet kerrat ihailin eri blogeissa pöllölapasia, mutten saanut aikaiseksi hankkia ohjetta ja aloittaa. KyJy-listalle nämä kuitenkin päätyivät ja viimein tuli valmista!

Aluksi olin ajatellut tehdä lapaset vain tytölle, mutta koska kuluneen langan grammamäärä ei ylittänyt 50 g:n rajaa, tein samanlaiset myös itselle. Onpahan nyt sitten samanlaiset lapaset molemmilla. Tyttö on aivan hulluna uusiin lapasiinsa ja niin on kyllä äitikin. Kyllä näitä kelpaa käyttää, kunhan ilma tuosta vielä viilenee.

Malli: Horatio and Oren
Lanka: Novita Wool, 37 g
Puikot: 2,5 mm
Malli: Horatio and Oren
Lanka: Novita Nalle 51 g
Puikot: 3 mm
Omaan käteen lapaset ovat aika napakat, joten ehkä olisi voinut tehdä joko paksummasta langasta tai hieman isommilla puikoilla. Toisaalta pysyvät ainakin kädessä paremmin. Yllättävän joutuisat nämä olivat neuloa, vaikka kirjoneuleen tekeminen tuppaa joskus olemaankin melko hidasta. Kaiken kaikkiaan malli oli miellyttävä tehdä ja varmasti tulen tekemään näitä vielä monet.Tämä oli 12. valmistunut KyJy-työ. Ei olisi siis enää montaa jäljellä. Kunhan nyt malttaisi olla ottamatta tähän väliin hirveästi uusia projekteja. Tyttö täyttää kahden viikon päästä 4 vuotta ja synttärilahjaksi ajattelin virkata ontelokuteesta nallen. Pää on jo valmis ja nopeastihan tuosta kuteesta virkkaa. Sisälmykset pitäisi vielä löytää. Ja himoitsen paperinauhasta neulottua kranssia. Ja Reaverset olis kivat. Huh! Kyllä huomaa, että syksy on tullut. :)

8 kommenttia:

 1. Vau. Onpa todella upeat pöllälapaset. Nyt olen ihan "vähän vaan" kade. Aivan mielettömän söpöt.

  VastaaPoista
 2. Ihania! Näitä pöllölapasia on niin kiva ja nopsa neuloa. Tsemppiä loppuihin kyjy-töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä yllätyn joka kerta lapasia neuloessa, miten nopeasti lopulta valmistuvat.

   Poista