Sivut

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Virkattu kori lastenhuoneeseen

Tytön huoneeseen virkatusta matosta jäi noin 1,5 kg ontelokudetta jäljelle, joten niistä sai vielä virkattua leluille korin. Itse asiassa niistä saa vielä toisenkin korin, mutta nyt on tullut virkattua niin paljon, että koko homma hieman tökkii. Siispä neulon välillä jotain ja jatkan virkkaushommia myöhemmin. 

Kori on virkattu Molla Millsin Virkkurin ohjeen perusteella hieman muokaten. Pohjan halkaisija on 25 cm ja korilla on korkeutta 20 cm. Kudetta kului yhteensä hieman päälle 700 g, joten toiseen samanlaiseen riittää mainiosti. Vinoraidat virkkasin 4 silmukan levyisiksi. Innostuin vinoraitojen virkkaamisesta puhelinpussin myötä. Ne ovat mielestäni helpot tehdä ja näyttävät hyvältä.


Tyttö ei osannut päättää, mitä koriin voisi laittaa. Mitään kovin pientä sälää ei ole vielä ehtinyt kertyä, mutta koriin mahtuu vähän isompaakin tavaraa. Tällä hetkellä kori toimii kotina eilen kirpparilta löytyneelle Tau-nallelle, josta tuli oitis tytön kallein aarre.


Tänään oli tarkoitus käydä testaamassa tytön uusia suksia ja käydä pulkkailemassa laskiaisen kunniaksi. Suunnitelmat menivät uusiksi, kun kärvistelin puoli yötä migreenin kourissa ja koko päivän on ollut niin hutera olo, etten uskaltanut kirkkaaseen auringonpaisteeseen lähteä. Siispä keskityimme laskiaispullien leivontaan ja syömiseen. Tyttö halusi pullansa ilman kermavaahtoa. Kuulemma hillokin oli turhaan pilaamassa hyvää pullaa. :D Iltaa kohti oma olo on alkanut kohentua. Toivottavasti huomiseen mennessä tässä oltaisiin jo täydessä iskussa. 


Hauskaa laskiaista! :)

4 kommenttia:

 1. Kivasti menee noi raidat tuolleen Marianne-karkki -tyylillä :) Ja miten hyvän näköisiä pullia! Maistuis!

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä hyviä ja kermavaahtoa oli riittävästi. ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana lelukori ♥ ja herkullisen näköisiä laskiaispullia, mums mums... Aika upean kirppislöydönkin olet tehnyt =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppispäivä oli kaikin puolin antoisa. Itse olin riemuissani kaikista niistä lastenvaatteista, joita löysin, mutta jännästi ne ei olleet kotona yhtä suuressa suosiossa kuin nalle. ;)

   Poista