Sivut

lauantai 20. helmikuuta 2016

Juhannusruusu ministä

Mulla alkaa viimein olla mielipide mini-ontelokuteesta. Kyllä mä siitä tykkään. Joka kerta yllätyn kuteen riittoisuudesta ja siitä, miten helppoa ja kevyttä ministä on virkata. Tänään valmistui juhannusruusu ennätysajassa, vaikka lisäsin kerroksia, ettei matto jäisi kovin pieneksi.

Malli: Juhannusruusu, halkaisija 85 cm
Mini-ontelokude, n. 800 g
Virkkuukoukku: 7 mm
Malli oli tuttu ja turvallinen. Mikäli laskin oikein (ja muistin kaikki), tämä oli nyt kuudes samalla mallilla virkattu matto. Ja onhan tuo malli yksinkertaisuudessaan kaunis. Matto pääsee Marikan ihanaan kotiin, eipä meillä uskaltaisi mitään valkoista lattialle laittaakaan. :)


JyJyt ovat jo reippaasti voiton puolella ja kaikki työt on aloitettu, vaikka aikaa olisi ollut helmikuun loppuun. Huikeaa! Teen varmasti juttuja myös listan ulkopuolelta. Nytkin on yksi hyppäämässä koukulle. Mutta toistaiseksi vaikuttaa hyvältä. :)

7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää myös mini-ontelokuteesta virkattu matto. Luulletko että pitää käytössä ja pesussa muotonsa? Mikä olikaan oikea pesulämpötila näille virkatuille matoille? Mä kyllä niin tykkään näistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa tavaraahan tuo on, ohuempaa vain. Tosin trikookude on sitten asia erikseen. Siitä en tykkää tehdä, enkä osaa sanoa, miten pesussa käyttäytyy. :) Itse pesen 30 asteen hienopesussa ja aina muotoilu kosteana. Muuten menee kyllä mutkalle. :D

   Poista
 2. Iiik! En malta odottaa, että saan sen lattialle <3 Nämä sun matot on niin superkauniita!

  Lumista sunnuntaita sinne! Huomenna nähdään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Just kattelin ikkunasta, että onkin melkoista lumijumppaa edessä ennen kuin toi auto huomenna pihasta heilahtaa. :D Fiksu tekis vähän lumitöitä jo tänään. ;)

   Poista
 3. Nätti matto! Itselläni on ruskeana tuo sama.

  VastaaPoista