Sivut

tiistai 2. helmikuuta 2016

Tähdet, tähdet

Mulla on tapana innostua joistain malleista niin, että teen niitä kyllästymiseen asti. Uusi suosikki on löytynyt, sillä näitä tähtimattoja on mukava ja huoleton virkata. Ensimmäisestä tähtimatosta tuli ihan kiva, mutta värit eivät iskeneet yhtään. Ei sillä, että olisin saanut hankittua lisää kuteita, käänsin vain värit toisin päin. Tummalla pohjalla oleva tähti miellyttää enemmän silmää ja tämä matto löysi paikkansa sängyn vierestä.

Virkattu tähtimatto, halkaisija 95 cm
Mini-ontelokude 1300 g
Virkkuukoukku: 7 mm
Kuteita on jäljellä vieläkin yhteen mokomaan. Lienee fiksuinta käyttää ne ensin ja tilata uusia värejä vasta sitten. Tytön huoneeseen olen kaavaillut puna-valkoista mattoa hieman suuremmassa koossa.

Aiemmin en juurikaan pitänyt mini-ontelokuteesta, mutta nyt sen hyvät puolet ovat tulleet esiin. Matosta tulee sen verran ohut, että sen voi sijoittaa huoletta oven eteen. Näin ollen mulla on ihana matto sängyn vieressä ja pääsen edelleen vaatehuoneeseen ilman ongelmia. Puhumattakaan siitä, kuinka paljon kevyempää tätä mattoa oli virkata, kun vertaa paksummasta kuteista tehtyihin samankokoisiin. En mä varmasti ekoa vielä kokonaan hylkää, mutta saatanpa tehdä tytön huoneen matonkin vaihteeksi ministä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti