Sivut

lauantai 30. tammikuuta 2016

Soulmatesit

Soulmates on ollut alusta asti malli, jonka olen halunnut neuloa. Nappasin sen mukaan JyJy-listalle ensimmäisten töiden joukossa ja nyt olen neulonut niitä jo kaksi paria. Malli on kaunis ja niin helppo oppia ulkoa, että näitä sukkia on ollut helppo neuloa muskarin eteisessä, marttojen tapaamisessa ja kyläreissuilla. Eikä tämä näihin kahteen pariin jää, teen varmasti vielä lisää.


Malli: Soulmates
Lanka: TeeTee Pallas, 87 g
Puikot: 3 mm
Kahdesta parista mun suosikit ovat vihreät TeeTeen Pallaksesta  neulotut sukat. Pallas oli puikoilla ensimmäistä kertaa ja oli todella ihanaa neuloa. Sukista tuli kuvan pehmeät. Lisäksi nämä sukat ovat mulle sopivat toisin kuin ensimmäiset Nallesta neulotut.

Malli: Soulmates
Lanka: Novita Nalle, 80 g
Puikot: 3 mm
Olen kantanut vuosikaudet mukanani vanhaa Novitan Nalle Colori -kerää. En vain yksinkertaisesti keksinyt, mihin se sopisi. Kuvittelin sen sopivan tähän malliin, mutta olin väärässä. Kaunis kuvio hukkuu mustan ja harmaan sekamelskaan. Lisäksi lanka päästi väriä ja bambupuikkoni ovat nyt likaisen harmaat. Mielestäni lanka oli myös melko ohutta Nalleksi ja sukista tuli pienet. (Oikeasti sukat ovat varmaan kokoa 39, mutta mun mittakaavassa ne on pienet. :D) Kyllä näillekin ottaja löytyy ja hyvä puoli on se, että vuosikertalanka on nyt käytetty.


Suosittelen lämpimästi tätä ja muita Niina Laitisen malleja niin aloittelijoille kuin konkareillekin. Olen joka kerta yhtä hämmästynyt, kuinka simppeleillä jutuilla saa aikaan kaunista ja kuitenkin näyttävää pintaa.

4 kommenttia:

 1. Saman olen todettu, että simppeli malli ja kaunis lopputulos. Mullahan nuin kävi January socksien kanssa, eli kaunis väri hukutti kuvion.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks näitä neuloo ilokseen, niin ei haittaa, vaikka "joutuis" tekemään useammat. :D

   Poista
 2. Toi on tosi kaunis malli <3 Yksivärisessä se tulee tosiaan paremmin näkyviin :) Mä voisin haluta tämmöiset vaaleanpunaisesta langasta :P jos sulla on aikaa? Maksan tietysti :) Yhden valkoisen juhannusruusunkin haluaisin kevätkotiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi mulla on pelkkää aikaa. :D Joten eiköhän nuo onnistu.

   Poista