Sivut

lauantai 27. kesäkuuta 2015

Onnen potkima

Osallistuin taannoin Cinnamonum-blogin kevätarvontaan. Mitenkään silmittömän innokas arvointoihin osallistuja en ole. Osallistun silloin, kun palkintona on jotain, mitä todella haluaisin saada. Niin siis tässäkin tapauksessa. Yhtenä palkinnoista oli Iloisen kettuliinin Ketunleipä-joustofroteeta, joka hurmasi minut ensisilmäyksellä. Ja kuinka ollakaan: arpaonni suosi ensimmäisen kerran ikinä! Enpä olisi voinut tyytyväisempi olla. Keltainenhan on tytön lempiväri, joten mielessä oli jo valmiiksi monta ideaa, kuinka kangasta voisin käyttää.

Monien vaiheiden ja postiseikkailun jälkeen sain viimein tänään kankaan kotiin ja voi kuinka se onkaan pehmeää! Aion ommella ainakin syksyksi ihanan pirtsakan hupparin tytölle. Ja varmasti ihan perinteinen liivimekkokin on ommeltava. Tyttö suorastaan hyppi riemusta iloiset värit nähdessään. Tästä tulee takuulla meidän molempien suosikki.


Suuret kiitokset tästä ihanuudesta! En malta odottaa, että pääsen ompelupuuhiin. :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että sait viimein kankaan :) Pääsin sitä kotikaupunkini Käsityökorttelissa hypistelemään, ja se oli luonnossa vielä kauniimpaa kuin kuvissa. Ehkä tilaan itsellenikin sitä, koska keltainen on lempivärejäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangas kyllä ylitti kaikki odotukset. On se vaan niin ihana. :)

      Poista