Sivut

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kevään viimeinen SNY-paketti

Niin se SNY-kierros sitten hurahti päätökseen. Tänään puhelin piippaili saapuneesta paketista ja pääsinkin näppärästi suoraan töistä pakettia hakemaan, kun auto oli samalla tontilla huollossa. Pääsin myös rauhassa pakettia avaamaan, kun muksu on isänsä kanssa mummilassa kyläilemässä.

Olipa kerrassaan ihana paketti taas kerran ja koottu ajatuksen kanssa, kuten kaikki aikaisemmatkin. Huopatossut ovat täydellisen sopivat. Hyvä, että on jarrutkin tehty pohjaan jo valmiiksi, niin en sitten uuden kodin laminaateilla liukastele. :) Itsekin olen joskus koneessa huovuttanut lapasia, mutta siitä on tosi monta vuotta aikaa. Nyt pääsen itsekin testaamaan huovutusta Novitan Purosta. Veikkaan, että tyttö haluaa itselleen myös tossut, kun näkee nuo mun omat, joten ehkä sellaiset tekaisen. Minttu-suklaakahvia ajattelin keittää kupillisen heti tänään. Sen on oltava hyvää! Paketissa oli lisäksi 8 mm sukkapuikot, pieniä hand made -merkkejä, kasvonaamio, kynsilakkaa, huulirasva ja keittokirja. Kaikki tulevat varmasti käyttöön.


Parikseni paljastui Mellu, jonka blogia tulen taatusti seuraamaan jatkossa. Kovin on pieni maailma, kun ilmeni, että meillä on yhteinen tuttu. Enpä olisi heti arvannut, kun postileimojen perusteella asutaan aika kaukana toisistamme. :)

Fiilis on haikea, sillä paketteja on ollut niin mukava saada ja lähettää. Mutta toisaalta kierros loppui juuri sopivalla hetkellä, kun alkaa olla touhua muuton kanssa niin, ettei oikein muuhun malta keskittyä.


Kiitokset kuluneesta keväästä! Nyt ei varpaat palele. :)

5 kommenttia:

 1. Nea kiitos ihanista paketeista, ovat olleet iso ilo 4 kk ta, hain tänään vimpan ja sekin on tosi ihana. Rauhallista kesää myös sinulle ja perheellesi! Ja erityisiä voima ajatuksia muuttoon!! Sydämmellä Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit. :) Oli niin kiva noita paketteja kasailla, että miten tässä osaa enää ollakaan. :D

   Poista
 2. No nii, nyt voinkin omalla nimellä jo viimmeinki kirjottaa. Kiva kun tykkäsit, ja kuva sulle on koota paketteja. Jarrut on ehdottomat kun tiiän niiden huopatossujen olevan älyttömän luikkaat. Mää jatkan kyllä sun blogin lukemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on onneks itelläkin jarrumaalia, ni saa tytsyn töppösiinkin sit jarrut. :)

   Poista