Sivut

tiistai 17. maaliskuuta 2015

Päivän piristys (maaliskuun paketti)

Töiden aloitus on ollut aika hektistä ja pää käy jatkuvasti ylikierroksilla. Näin siis jo kahden päivän jälkeen. Sain jo eilen Postin saapumisilmoituksen, mutta vaikka pakettiautomaatti onkin työmatkan varrella, on mulla sen verran tiukka aikataulu ehtiä päiväkotiin, etten ehtinyt eilen pakettia noutaa. Kotona kaaduttiin tytön kanssa sohvalle molemmat niin väsyneinä, ettei käynyt pienessä mielessäkään lähteä enää mihinkään. Tänään viimein pääsin illalla itsekseni kauppareissulle ja samalla pääsin noutamaan odotetun SNY-kierroksen ensimmäisen paketin.

Ja olipahan sisältöä! Katsokaa vaikka. :)


Maaliskuun paketin teemana oli "Vastavärit - Jing & Jang". Teki mieli avata paketti jo autossa, mutta laatikko oli sen verran iso, että järkeilin olevan helpompaa, jos maltan viedä sen kotiin asti ja avata vasta siellä. Vastaväreiksi parini oli valinnut oranssin ja sinisen. Seiskaveikoista teen varmasti itselleni sukat, joihin löytyy ihania kirjoneulemalleja "Fair Islen neulemallit" -kirjasta. Kirja on minulle uusi tuttavuus ja pikaisen selauksen jälkeen voin kertoa, että mallien suhteen iskee valinnan vaikeus. Lisäksi paketissa oli i-ha-nat muumisakset, juuri sopivat pienelle Pikku Myy -fanille. :) Marseille-saippua tulee tarpeeseen, se olikin päässyt loppumaan. Kerroslaskuri on ollut hankintalistalla pitkään, nyt mulla viimein on sellainen. Puikkomitta ja pienet liimalaput ovat myös hyödyllisiä ja oikein hyvää on Cappuccino-juomakin, sitä tässä samalla siemailen. Olipa paketissa vielä parini kirjoittama kirjekin.

Suuret kiitokset runsaasta ja hyödyllisestä paketista! Paketin sisältö tulee varmasti käyttöön. Kunhan meillä arki hieman asettuu, alan suunnitella sukkia itselleni. 

4 kommenttia:

  1. Hienoa kun tykkäsit. Oon jännittänyt täällä koko viikonlopun ja eniten hermoilin mitä pidät kirjasta. Sakset huusi sun nimeä, ovat sopivasti vastaväreissä ja marseille on ittelle katastrofi jos loppuu. :) SNY 7

    VastaaPoista
  2. Eihän tollasesta paketista voi olla tykkäämättä. :) Sakset tekis kyllä mieli pitää itsellään, ku mulla on saman sarjan isommat sakset kankaita varten. Katsotaan, onnistunko jemmaamaan ne. :D

    VastaaPoista
  3. Tosi mahtava paketti! Kiva, että siellä oli sun hankintalistalla olevia tuotteita =)

    VastaaPoista