Sivut

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Maaliskuun yhteenveto (ja se lankalaihis)

Maaliskuu vaikuttaisi hieman hiljaisemmalta käsitöiden suhteen. On silti tullut valmistakin ja jotain sellaistakin, joista ei ihan hetkeen ole vielä postausta luvassa. Kaikki aikanaan. :) Töiden alkaminen on toki osaltaan vaikuttanut siihen, ettei ihan samaan tahtiin tule neulottua. Iltaisin ei samalla tavalla jaksa ja viikonloput ovat lyhyitä. Mutta eiköhän tämä tästä taas, kun rytmiin kunnolla tottuu.

Ontelokuteen parissa on vietetty taas paljon aikaa. Kolme mattoa ja pieni kori ovat päässeet uusiin koteihin tämän kuukauden aikana.


Pitkästä aikaa olen myös neulonut itselleni ja palmikkohuppari on jo päässyt käyttöönkin. Tytölle ompelin seeprapeplumin ja on sitäkin käytetty, vaikka neiti olikin alkuun sitä mieltä, että on hieman liian lyhyt, eikä heilu tarpeeksi. ;)


Lankalaihiksen osalta ollaan taas siinä pisteessä, että vähän hirvittää. Jotain lankoja olen ostanut maaliskuun aikana ja sny-kierroksen alun myötä tuli vielä pari kerää lisää. Onneksi huppariin sentään upposi melkein kilo, joten ihan ei olla plussan puolelle pyörähdetty.

Helmikuun tilanne: 10,827 kg
Maaliskuussa ostettu: 700 g
Maaliskuussa saatu: 300 g
Maaliskuussa käytetty: -1,068 kg
Tilanne maaliskuun lopussa: 10,759 kg

Nyt kellahdan takaisin sohvan uumeniin ja poden tän karmaisevan flunssan pois. :)

5 kommenttia: