Sivut

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Ruusunnuput

Kuten jo aiemmin kerroin, osallistuin jälleen JyJy -haasteeseen. Toistaiseksi yksikään haastekierros ei ole mennyt läpi. Tällä kertaa otinkin uuden lähestymistavan: teen mahdollisimman pitkälle työt valmiiksi ennen kuin aloitan seuraavaa ja pyrin käyttämään varastossa olevia lankoja. Toistaiseksi on mennyt suunnitelmien mukaan. JyJy2017 -lista löytyy täältä.

Olen neulonut ties kuinka monta sukkaparia Niina Laitisen ohjeilla. Malleja on valtava määrä ja valinnanvaikeus on joka kerta suuri. Turkoosi 7 veljestä taipui mielestäni oikein hienosti Ruusunnuput -malliin, vaikka nimi ja väri eivät ehkä kohtaakaan.

Ohje: Ruusunnuput
Lanka: Novita 7 veljestä, 96 g
Puikot: 3 mm
Kolmosen puikoilla neulottuna sukista tuli suurin piirtein kokoa 38. Viime aikoina olen neulonut tarkoituksella sukkia, jotka eivät itselleni mahdu. Nyt lahjoitettavien pussukkaan on valmistunut jo muutama pari. Tänä vuonna ei joulu pääse yllättämään. ;)


Flunssan kourissa kärvistellessä tällaiset helpot ja nopeasti valmistuvat mallit ovat erityisen kivoja. En kuitenkaan osaisi maata tekemättä mitään, vaikka olo on mitä on. Niin kauan kuin kykenen istumaan, kykenen myös neulomaan.


Terveempiä päiviä odottamaan löytyi alennusmyynnistä pari uuttaa käsityökirjaa. (Ok, myönnetään. Tuo sukkakirja ei kyllä tainnut olla alessa.) Tällä hetkellä keskittymiskyky ei riitä uuden oppimiseen, muttaodotan innolla, että pääsen kokeilemaan, osaanko neuloa yksiäkään sukkia uudesta kirjastani.


4 kommenttia:

 1. Kauniit ja ihanan turkoosit sukat. (: Niinan mallit on kyllä tosi kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Viimein toi turkoosi kerä alkoi jutella mulle. Se onkin saanut marinoitua pitkään. :D

   Poista
 2. No nyt ei kyllä nimi antanut oikeutta näin kauniille sukille :D Ihan kamala nimi oikeesti! Nää on selkeesti ne aikuisten Frozen -sukat! :)
  Parane pian sieltä flunssan kourista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallikuvassa sukat oli hempeän vaaleanpunaiset. ;) Mut kyllä väri vaikuttaa paljon. Nää on ihan kuin eri sukat turkoosina.
   Flunssa tuntuu olevan sitkeää sorttia, mutta eiköhän se saada nujerrettua. :)

   Poista