Sivut

tiistai 20. syyskuuta 2016

Mini-wurm

Kerrankin meillä ollaan ajoissa pipojen ja muiden talviasusteiden kanssa! Ei ole ollut vielä ensimmäistäkään pakkaspäivää ja meillä on jo pipot. Kyjyilyn merkeissä valmistui Wurm lasten koossa.

Malli: Wurm (suomeksi täällä)
Lanka: Drops Merino Extra Fine, 90 g
Puikot: 3 mm
Lankana pipossaon ihanan pehmeä Drops Merino Extra Fine. Itse en pipoja kyllä muusta langasta tekisikään, kyllä merino on tähän hommaan ihan ehdoton. Tyttö halusi pipostaan kaksivärisen ja väreiksi valikoitui vaaleanpunainen ja pistaasi. Aika kiva yhdistelmä. Kuten olen ennenkin sanonut, mä en itse ole kovinkaan hyvä yhdistelemään värejä, joten jätän sen homman suosiolla jälkikasvulle. :)


Viikonloppuna pääsin jälleen pyörähtämään Lankamaailmassa. Olisi ihana päästä neulomaan sukkia ja lapasia uusista langoista, mutta nyt on omistettava pari päivää pitsipalloille. Ei kyllä virkkuuta ollenkaan. Sain viime jouluna aikamoisen yliannostuksen pitsipalloista. :D Miten tää suunniteltu tekeminen onkin näin vaikeaa? Fiilispohjalta tekeminen taitaa olla enemmän mun juttu. Siksi mulla kai onkin niin monta projektia levällään yhtä aikaa. Välillä sentään tulee valmistakin. Onneksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti