Sivut

lauantai 16. heinäkuuta 2016

Sydän edellä

Nämä sukat on aloitettu jo joskus keväällä. Mikäli muistan oikein, niin ensimmäistä sukkaa aloittelin huhtikuussa. Hissukseen olen näitä neulonut ja viimein tuli valmista. Epäilen hidastelun syyksi tuota Regian Garden Effects -lankaa.

Mikäli lie aikansa aivopieru oli ostaa ripokirjavaa langankuvatusta ja vielä kolme kerää! Kahdet sukat olen tästä langasta neulonut ja edelleen sitä on 1,5 kerää jäljellä. Epäilen, ettei se lopu koskaan. Onneksi yksivärinen lanka rauhoittaa yleisilmettä hieman, eikä lopputulos aiheuta migreeniä (ainakaan mulle).

Malli: Oma
Lanka: Regia 4-säik. valkoinen + Garden Effects, 84 g
Puikot: 2 mm
Olen aika laiskasti neulonut omia malleja, mutta tässä nyt kerrankin on sellainen. Halusin kokeilla kuvion tekemistä kerrosrivinousulla ja sydän oli sopivan simppeli harjoituskappale. Toisella väriyhdistelmällä malliin tulisi ihan toisenlaista potkua. Esimerkiksi punamusta voisi toimia kivasti.


Olihan näiden sukkien takana joku ideakin. Elämäntilanne tosin on onneksi muuttunut siitä kevään "mitä hittoa musta tulee isona" -rimpuilusta ainakin hetkellisesti, joten olkoon nämä nyt vain muistutuksena siitä, että asioilla on taipumus järjestyä. ;)

P.S. Sukkiin löytyy nyt ohjekin. Melko suurpiirteinen, mutta ohje kuitenkin. Se on täällä.

6 kommenttia: