Sivut

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Kotipäivän puolukkamuffinssit

Voi sentään, mikä makeanhimo iski tänään ihan yllättäen. Toki tässä on tullut herkuteltua muutenkin, mutta kaappi oli tyhjä ja meille rantautuneen vesirokon takia kauppaan ei nyt lähdetä ilman lapsenvahtijärjestelyjä. Pikaisen googlettamisen jälkeen yhdistelin parista ohjeesta parhaat palat ja sain kuin sainkin aikaan oikein hyviä muffinsseja.


Puolukkamuffinssit (12 kpl)

2 kananmunaa
1 dl sokeria
1,5 tl vaniljasokeria
100 g margariinia (sulatettuna)
1 dl maustamatonta jugurttia
2 rkl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl puolukoita

Sekoita kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää joukkoon sulatettu margariini, jugurtti ja maito. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää joukkoon. Lisää lopuksi puolukat ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200°C:ssa n. 20 min.

Näihin olisi käynyt kivasti esimerkiksi joku kinuskikuorrute, mutta hyvältä maistuvat ilmankin. Kinuskin kanssa olisi saattanut olla omaan makuun turhan makeita. Puolukka tuo näihin mukavasti raikkautta.

Josko tässä viikon mittaan saisi käsitöitäkin tehtyä. Jotain hyvää siinäkin, ettei voida poistua kotoa. ;)


4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää!
    Puolukkamuffinit on hyviä.

    VastaaPoista
  2. Näyttää kieltämättä ihan tosi herkullisilta! :P Mutta voihan vesirokko! Toivottavasti ei ole sieltä ärhäköimmästä päästä <3 Pikaista paranemista potilaalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä toivon myös, että menis suht helposti tää sairastaminen. Mut eipä tarvi enää miettiä, että koska se iskee. :)

      Poista