Sivut

tiistai 20. lokakuuta 2015

Sukkarakkautta

Enpä olisi arvannut, että rakastun näihin sukkiin korviani myöten. Tämä oli yksi viimeisistä KyJy-listalle valikoituneista malleista ja siinä vaiheessa, kun tajusin kyseessä olevan melko pitkävartisen mallin, olin melko varma, etteivät nämä koskaan edes valmistu. Tiesin, että omaan käyttöön sukat eivät tule, koska ovat mulle taatusti liian kuumat. Siksi valitsin väriksi neutraalin luonnonvalkoisen. Toki tämän värin valitsin myös siitä syystä, että se oli ainoa väri seiskaveikasta, jota mulla oli varastossa yli kerän verran. Sukista tuli aivan ihanat! Harkitsin jopa niiden pitämistä itselläni, mutta taidan kuitenkin antaa nämä jollekin lahjaksi.

Malli: Flaming Socks
Lanka: Novita 7 veljestä 189 g
Puikot: 3,5 mm
Olen vieläkin aivan ymmälläni, miten joutuisa malli tämä oli neuloa. Montaa päivää ei tekemiseen mennyt, kun pääsi vauhtiin. Seuraavaksi aionkin kokeilla tätä samaa mallia säärystimiin. Varmasti toimii oikein hienosti.


Jälleen voin ruksia yhden työn tekemättömien listalta. Vielä olisi seitsemän jäljellä. Mun tekisi vaan mieli tehdä toiset tällaiset. Kyllä näissä vaan silmä lepää. Ja jalatkin. En vaan uskaltanut näitä pitää jalassa kuin ne välttämättömät minuutit. En viitsi venyttää sukkia, sillä saajalla tuskin on yhtä isot kintut kuin mulla. ;)


Nyt aion istahtaa jonkun mahdollisimman vähän ajatustyötä vaativan neuleen kanssa sohvalle ja unohtaa hetkeksi, että mulla on huomenna työhaastattelu (kääk!), enkä tiedä yhtään, mitä mä laittaisin päälle (tupla-kääk!). Ehkä jatkan niitä sukkia, jotka olen jo alkumetreiltä ajatuskatkoksissani tehnyt väärin. Ne, joiden neulominen on ollut pakkopullaa siitä asti, kun virheen tajusin, mutten viitsinyt enää purkaa, kun ensimmäinen sukka oli kärkikavennuksia vaille valmis.


8 kommenttia:

 1. Upeat! Mä voisin ostaa nämä <3
  Ja tsemppiä haastatteluun, mä pidän peukkuja pystyssä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On noi kyllä kieltämättä ihan sun tyyliset, mutta saattaa olla himppusen isot. :)

   Poista
  2. Sanomalehteä sukan kärkiin ja varret ylös teipillä? :D

   Poista
 2. On kyllä kertakaikkisen kauniit! Mullakin on vaatekriisiä kun huomenna tulen sinne hoodeille (Haminaan ja itseasiassa lauantaina Korialle <3) niin pitäs jotkut juhlavaatteet kietasta päälle.. Lykkyä pyttyyn työhaastatteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Korialla pärjää kyllä ihan Hankkijan lippiksessä ja kumppareissa. xD

   Poista
 3. En yhtään ihmettele ihastumista näihin. On meinaan todella ihanat. Valkoinen väri kruunaa kyllä tuon kuvioinnin. Vau!

  VastaaPoista