Sivut

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Fractal

Uuden ruokailuryhmän hankinta on ollut todella pitkä projekti. 1,5 vuotta sitten aliin suunnitella uuden ruokailuryhmän hankintaa, koska vanha alkoi olla romuna. Lopputulos oli viimein se, että tajusin koko keittiön olevan ankea. (Ei sillä, että asunnossa muutenkaan olisi ollut kehumista.) Löysin viihtyisämmän asunnon, mutta pöytä oli edelleen hajoamispisteessä tuoleista puhumattakaan.

Noin kuukausi sitten meille viimein muutti uusi pöytä ja tuolit. Voi sitä ilon ja onnen päivää! Uusi pöytä suorastaan huusi liinaa kaverikseen. Facebookin virkkausryhmässä olin monesti ihastellut virkattuja Fractal -liinoja ja sellaisen halusin itsellenikin.

Malli: Fractal
Lanka: Novita Cotton Mercerized, 152 g
Virkkuukoukku: 2 mm
Malli oli kiva ja nopea virkata. Virkatessa ei tarvinut tuijotella ohjetta, mikä on aina plussaa. Kokokin on oikein sopiva neljän hengen pöytään. Nythän näitä on saatava sitten eri väreissä: mustana ja punaisena ainakin. :)

Liinan myötä KyJy -listalta voi ruksia jälleen yhden työn valmiiksi. Kiire tulee silti, eihän jouluun ole enää kuin pari kuukautta aikaa. Mitenkäs muilla kyjyilijöillä menee?

3 kommenttia:

 1. Voi tämä on tosi kiva! Liinassa on jotain kovin perinteistä, mutta kuitenkin trendikästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi malli on kyllä mainio. Ja kivasti myös muokattavissa. :)

   Poista
 2. Nätti liina, instassa noihin olenkin jonkin verran törmännyt ja ihastellut! :) Hyvin koukuttavan näköinen malli.

  VastaaPoista