Sivut

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Kaikki on vinksin vonksin (tai ainakin kesken)

Ennen olin vahvasti sitä mieltä, että teen yhden homman loppuun ja aloitan vasta sitten seuraavan. Jossain vaiheessa kaikki kääntyi päälaelleen. Tälläkin hetkellä on kesken kolme virkkuuta ja yhdet sukat pitäisi aloittaa mitä pikimmin. Voi huokaus! Ja kun keskeneräisiä tulee tätä tahtia, on selvää, ettei mistään tule kovin nopeasti valmista.

Viime viikonloppuna käytiin pyörimässä messuilla ja sieltä sain vielä lisää ideoita toteutettavaksi. Niitä kyllä pää pursuilee jo ennestään. Lapsimessuilla en ole ennen käynytkään, joten odotin niitä mielenkiinnolla, enkä joutunut pettymään toisin kuin kädentaitomessuihin. En päässyt edes hypistelemään lankaa, höh! Onneksi ei kuitenkaan tarvinut kotiutua tyhjin käsin. Tytölle löytyi tuliaisiksi kesämekko ja kankaitakin päätyi ostoskassiin. 

Löysin messuilta aivan ihanaa kärpässienitrikoota. Vaikka kuosi on kieltämättä melko syksyinen, ompelin siitä kesämekon Ottobren Princess Castle -kaavalla. Tyttö on aivan ihastunut uuteen mekkoonsa ja se on ollut tällä viikolla käytössä jo kahdesti. Tätäkin tehdessä opin taas pari asiaa kantapään kautta, enkä uskaltanut mitään taskuja alkaa värkkäämään, mutta lopputulos on taas vähän siistimpi ja parempi kuin edellisissä ompeluissa. 
Ensimmäistä kertaa ostin myös itseäni ajatellen kangasta. Nyt puuttuu enää joku simppeli tunikan tai trikoomekon kaava. Toivottavasti saan aikaan jotain sellaista, mitä kehtaan käyttää julkisestikin. Tulee muuten melko tyyris kotivaate.

***
Ja näköjään meni kuvatkin vinksin vonksin. Ei asetu oikeille paikoilleen, ei. Yritän nyt sitte vain elää tän kanssa.

6 kommenttia:

 1. Toi kaava on tosi kiva, itsekin tein tytölle sillä silloin joskus kun se vielä suostui mekkoja käyttämään. Ja kärpässienet on supersuloisia :)

  VastaaPoista
 2. Paras palkinto on ehdottomasti se, että likka on kahdesti pyytänyt, että saa laittaa ton mekon. On siis pukenut vapaaehtoisesti päälleen jotain mun ompelemaa! \o/

  VastaaPoista
 3. Mekko on kiva ja tuo kangas on superihana ♥ Kyllä sä osaat! Jään odottamaan seuraavien töiden valmistumista ja kuvia nistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän viikonlopun aikana jotain taas valmistu. Ainakin yks matto. ;)

   Poista
 4. Tuttua tuo useiden töiden keskenrtäisyys, jossain vaiheessa se lähti käsistä ja niitä on useita kesken sen yhden ainokaisen sijaan. Laitan sulle huomenna huhtikuun paketin postiin, toivottavasti tykkäät. SNY nro 7

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Onpahan taas alkuviikosta jotain kivaa odotettavissa. :)

   Poista