Sivut

torstai 5. marraskuuta 2015

Lokakuun loppukiri

Nyt ollaan jo pitkällä marraskuussa, mutta en vain ole saanut aikaiseksi istahtaa koneelle sen vertaa, että saisin lokakuun pakettiin. Kuun viimeisellä viikolla valmistuikin useampia keskeneräisiä töitä. Parhaimmillaan taisi valmistua saman päivän aikana kaksi keskeneräistä. Harmi, että vain osa näistä oli KyJy-listalla, jonka kohtalo alkaa hiljalleen epäilyttää. Vielä olisi viisi työtä kesken, joista neljä on kirjoneuletta, eikä niiden tekeminen nappaa nyt yhtään.

Mutta nyt lokakuun viimeisiin valmistuneisiin.

Malli: Moonikat
Lanka: Novita 7 veljestä, 104 g
Puikot: 3,5 mm
Moonikat olivat mukavat neuloa, kuten Niina Laitisen mallit yleensäkin. Lopputulos on aina kaunis. Värivalinta meni kyllä tällä kertaa hieman metsään, mutta tulipa tuokin lanka käytettyä. Se ei ole koskaan omaa silmää miellyttänyt.


Nämä sukat meinasivat jäädä valmistumatta kokonaan. Huomasin ensimmäisen sukan kärkikavennusta aloittaessani, että kappas vaan, olenkin lukenut alusta asti ohjetta väärin ja koko homma alkoi tökkiä pahemman kerran. En enää siinä vaiheessa viitsinyt purkaa, joten annoin mennä toisen sukan samalla tavalla. Piti tulla Rim Socksit, mutta tulikin ihan vaan raitasukat, joissa on pikkusen (liian lörppää) nurjaa seassa. :D Olkoot. Kai näillekin käyttäjä ajastaan löytyy.

Lanka: Novita 7 veljestä, 116 g
Puikot: 3,5 mm
Yhdet pöllölapasetkin valmistuivat. Värit ovat samat musta ja pinkki kuin edellisissäkin, mutta varresta tein pidemmän. Ensimmäiset tein orjallisesti ohjeen mukaan ja niissä on todella lyhyt varsi. Nyt ei ainakaan ranteet palele.

Malli: Horatio and Oren
Lanka: Novita Nalle, 53 g
Puikot: 3 mm
Ja vielä viimeisenä Flaming Socks -ohjeen mukaan tehdyt säärystimet. Entinen työkaveri pyysi jo aikaa sitten neulomaan mustat säärystimet ja asia jotenkin jäi. Sukkia neuloessa kuitenkin sain idean kokeilla varren mallia säärystimiin. Yleensä mustalla langalla neulominen tökkii, mutta tällä kertaa oli jopa mukavaa. Malli vei jälleen mennessään.

Lanka: Novita 7 veljestä, 113 g
Puikot: 3,5 mm


2 kommenttia: