Sivut

perjantai 6. marraskuuta 2015

Harmaan sävyjä

Facebookin neulontaryhmät ovat syksyn mittaan täyttyneet Anelmaisten kuvista. Minun ei ollut tarkoitus lähteä villitykseen mukaan, sillä en osaa polvisukkia käyttää ja malli olisi vaatinut aika paljon muokkausta, että siitä olisi mulle sopivat saanutkaan. Sukkien maine on kuitenkin kiirinyt Suomen rajojen ulkopuolelle ja Norjassa asuva ystäväni laittoi mulle linkin ja vienon toiveen, josko osaisin tehdä hänelle sukat edes sinne päin. Mutta koska ohje oli näppärästi saatavilla, lupasin neuloa hänelle tismalleen samanlaiset sukan hänen toivomissaan väreissä.


Ohje: Anelmaiset (ohje myös Novita Sukkalehdessä 2015)
Lanka: Novita 7 veljestä, 253 g
Puikot: 3,5 mm
Sukkiin on käytetty kolmea eri harmaan sävyä, mustaa ja luonnonvalkoista. Ystäväni toiveena oli, että harmaata käytettäisiin mahdollisimman paljon ja valkoista ja mustaa vain tehosteena siellä täällä. Sukat odottavat nyt postitusta, joten edelleen ollaan jännän äärellä, onko koko saajalle sopiva (pitäisi kyllä olla). Kuvan perusteella sukat kuitenkin saivat hyväksynnän.


Sukat valmistuivat todella nopeasti. Suurin työ olikin lankojen päättelyssä. Pitäisi opetella joku näppärä tapa päätellä langat neuloessa. Oli nimittäin hurja työmaa! Kukkien virkkaaminen puolestaan kävi tuossa tuokiossa. Olikin kiva kukan malli. Tyttö tilasi jo muutamat kukkaset koristamaan pipoa.
6 kommenttia:

 1. Hienot on, kyllä mulle kelpais! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin jättää noi itelle ihailtaviksi. Mutta kai ne hukkaan menis, jos ei pääsis käyttöön. :)

   Poista
 2. Hauskat. Ei tartte aina olla niin viralliset sukat. Pistävät hymyilyttämään! Nämä ovat selvästi trendi tällä hetkellä. Nämä ovat kyllä yhdet tyylikkäimmistä mitä olen nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sukkien saaja oli tiukkana värien kanssa. Mun värisilmällä näistä olis voinu tulla aika vauhdikkaat. :)

   Poista