Sivut

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Rokkisukat

Tammikuussa neuloin itselleni Let's Rock -lapaset ja päätin, että vielä sukatkin kaveriksi teen. Melkein vuosi mahtui väliin, mutta nyt on sukat valmiina. Pidän todella paljon näistä Jorid Linvikin malleista ja nämäkin olivat mukavat neuloa, vaikken alkuperäistä mallia täysin noudattanutkaan. Halusin sukista puna-mustat, joten jätin pianon koskettimet pois ja muokkasin kuviot uuteen järjestykseen.

Malli: Let's Rock
Lanka: Novita Nalle 106 g
Puikot: 3 mm pyöröt
Näille sukille oli selkeä tilaus, sillä itselläni ei ole ensimmäisiäkään kirjoneulesukkia (paitsi polvimittaiset Selbudeathit, joissa tulee niin kuuma, ettei niitä juuri tule käytettyä). Nyt haluiaisin jo toiset. Ja ehkä kolmannet. Parin viikon mittainen kirjoneuleblääh on ilmeisesti ohi. Tällä hetkellä puikoilla on lapaset - Jorid Linvikin mallilla tietenkin. Toivon suuresti, että häneltä ilmestyisi myös sukkakirja. Lapaskirjan olen ajatellut ostaa itselleni joululahjaksi. :) Tokihan ohjeita voi myös ostaa yksittäin, mutta kirja on aina kirja. Niissä on aina oma fiiliksensä.


Pitkästä aikaa voin merkitä KyJy-listalle yhden valmistuneen työn. Olin jo siinä uskossa, että näiden jälkeen puuttuisi enää kolme työtä, mutta kyllä niitä neljä on. Kaltoinhan tässä tulee käymään, mutta viimeiseen asti yritän. Listalla olisi nimittäin parit sukat, jotka voisi hyvin antaa joululahjaksi. Mutta toisaalta, onhan se joulu ensi vuonnakin. ;)

1 kommentti:

  1. Nyt kyllä rokkaa. Ihan mielettömän upeat sukat. Tosi nätti malli, vaikka töitä tekemisessä onkin varmasti riittänyt. Lopputulos kruunaa kaiken.

    VastaaPoista