Sivut

sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Rainbow Dash

Hitaasti, huolella hyvä tulee. Tai ainakin, jos ala-asteen opettajaani on uskominen. Ja hyvähän tästä tuli, vaikkei ponin valmistumiseen tainnut uskoa sen enempää eskarilainen kuin minäkään. Tässä se kuitenkin on, ihana Rainbow Dash!

Ohje: Rainbow Dash from My Little Pony
Lanka: Performance Cotton Passion
Virkkuukoukku: 3 mm
Projekti sai alkunsa jo viime kesänä. Tehtiin kaverin kanssa päiväretki Orimattilan Megamyyntiareenan lankaosastolle ja sieltä löytyi näppärästi puuvillalankaa kaikissa tarvittavissa väreissä. Menekkiä en osannut arvioida, joten mukaan saattoi tarttua hieman useampi kerä kuin olisi ollut tarvetta.

Ohje on ostettavissa Ravelrysta (linkki kuvatekstissä). Poni oli todella helppo virkata perusteellisen ja selkeän ohjeen perusteella. Siipien virkkaaminen tökki kuitenkin niin paljon, että poni jäi syrjään useammaksi kuukaudeksi. "Ei taida ikinä valmistua toi mun Rainbow Dash" -huokaukset patistivat viimein tekemään ponin loppuun ja nyt on kyllä voittajafiilis.


Silmät ja söpöysmerkki on tehty huovasta. Askartelu ei ole todellakaan lempipuuhaani ja pienikin määrä leikkelyä ja liimaamista saa pinnan kiristymään. Niinpä odottelin, että saan oman rauhallisen hetken, jotta saan kiukuta huovan ja saksien kanssa ihan itsekseni. Ja niin ne silmät vain valmistuivat UMK18:n säestyksellä. Hermoja säästääkseni käytin tekstiililiimaa enkä edes harkinnut ompelua. Liiman pitäisi kestää 60 asteen pesua. Aika näyttää, miten se kestää käytössä.Jään jännityksellä odottamaan, mihin hullutukseen lähden seuraavaksi mukaan. :D

4 kommenttia:

 1. Tää on kyllä ihan mahtavuutta! ❤ Voin vaan kuvitella miten onnellinen lapsi teillä juuri nyt asuu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavuus ja hulluus lienee lähellä toisiaan. :D Mutta oli kyllä mieluinen. Toista ponia en enää luvannut tehdä. :)

   Poista
 2. Ihastuttava. Hienoa, että sait tehtyä loppuun asti.

  VastaaPoista