Sivut

lauantai 17. maaliskuuta 2018

Lost in Time

Tuli virkattua huivi. Se on kaikkea sitä, mitä en yleensä asusteissani arvosta: koristeellinen, muhkea ja keltainen. Malli on ollut viime aikoina äärimmäisen suosittu, eikä virkkausryhmissä ole voinut välttyä Lost in Time -huivin kuvilta. Nyt kun olen sellaisen itsekin virkannut, en enää edes ihmettele. Ohje oli hyvä (ja ilmainen!) ja jollain kummallisella tavalla todella koukuttava. Huivi valmistui kuin itsestään, vaikka kokoa tulikin melkoisesti.

Malli: Lost in Time
Lanka: Novita Cotton Soft (510 g)
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Langan valinta tuntui mahdottomalta tehtävältä. En halunnut villaa, koska huivista olisi tullut liian lämmin. Keinokuitulankoja pyrin välttämään. Tiesin, että puuvillalangalla huivista saattaisi tulla raskas, mutta nähdessäni Novita Cotton Softin ihanan keltaisen sävyn, oli päätös tehty kuin itsestään. Keltaisesta on tullut uusi musta. Tätä en olisi vielä hetki sitten uskonut. :D


Olen viimein löytänyt myös mainitsemisen arvoisen virkkuukoukun. Cloverin Soft Touch -koukku on paras koskaan kokeilemani. Tästä ei ole paluuta ohuisiin metallikoukkuihin. Tilasin kokeeksi yhden koukun huivia varten, mutta aion korvata hiljalleen muutkin koukut näillä ihanuuksilla.


Enää tarvitaan joku kiva kevättakki huivin kaveriksi. Mitähän seuraavaksi?

2 kommenttia: