Sivut

perjantai 5. tammikuuta 2018

Kirmaavat ponit

Kun on vauhtiin päästy, niin jatketaan Lumi Karmitsan suunnittelemilla ihanilla lapasilla. Jo Yökyöpelilapasia neuloessa tiesin, että suraavaksi otan puikoille Kirmaavat ponit. Ohje on niin ikään kirjasta Villit vanttuut & vallattomat villasukat 2. Nämä lapaset päätyivät valmistujaislahjaksi.

Malli: Kirmaavat ponit (Lumi Karmitsa: Villit vanttuut & vallattomat villasukat 2)
Lanka: Regia 4-säik. (musta) ja Opal Happy
Puikot: 2,5 mm
Olen ihastunut Regian lankoihin kirjoneuleissa. Lanka on ihanan pehmeää ja siitä on miellyttävää neuloa. Opalin Happyn valitsin tuomaan hieman yksisarvisfiilistä. ;) Vielä tuota Opalia olisi vajaa kerä, mutta lisää sitä ei mistään saa. Voi surkeus! Jos tiedät vahvuudeltaan ja värityksektään vastaavan langan, vinkkaa ihmeessä. Tämä väri on ollut todella tykätty.

Lapasten neulomisessa peukalo on ollut aina kompastuskivi. Vaikka peukalon neulominen ei enää olekaan niin hankalaa, tuottaa aukkopeukalo edelleen harmaita hiuksia ja mahdollisesti muutamia ärräpäitä. Silmukoiden poimimiseen aukon yläreunasta on varmasti joku fiksu tekniikka, mutten vaan ole tajunnut sitä. Tuurilla mennään joka kerta. :D

Pidän kiilapeukalosta enemmän, mutta kiilan lisääminen valmiiseen kirjoneulemalliin ei luonnistu sitäkään vähää. Siispä jälleen poimin ne kirotut silmukat ja toivoin parasta. Hyvä siitä tuli, mutta ohjeesta poiketen neuloin yksiväriset peukalot. Omaa silmää ei miellyttänyt se, että keskellä lapasta kuvio jatkui väärällä värillä.


Kyllähän tässä voisi vielä yhdet lapaset neuloa. Tai vaikka huivin, koska sille olisi todellinen tarve. Ja miksei sukatkin. Töiden päätyttyä vapaa-aikaa piisaa, joten toivottavasti valmistakin alkaa jälleen tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti