Sivut

torstai 2. heinäkuuta 2015

Kesäkuun yhteenveto

Lankalaihis ei nyt etene. Kesäkuun aikana on otettu takapakkia reilusti. Nyt kaikilla hankituilla langoilla on kuitenkin jo käyttötarkoitus mietittynä valmiiksi. KyJy tekee varmasti lankalaihikselle hyvää, kunhan ehdin kaikki työt aloittaa. Kesällä tekee aina mieli virkata enemmän kuin neuloa, eikä mulla ole ollut virkkauslankoja (seli seli). Niitä onkin tullut ostettua hieman reilummin.

Tällä hetkellä on kesken pääkallohuivi, kesäkassi, tytön lapaset ja yhdet lapaset itselle. Huh! Hyvä tästä vielä tulee, huivi on jo loppusuoralla. Lisäksi makkarin nurkassa lojuu yli 3 kg ontelokudetta. Olenkin tässä mietiskellyt, kuinka monta mattoa 75 neliön kämppään saa mahtumaan. Kerrankin meillä tulee olemaan siistit ja kauniin väriset lattiat, joita ei siinä mielessä olisi pakko matoilla peittää, mutta johonkin noi kuteet on käytettävä, kun on kerran tullut ostettua. :D

Yhden maton olenkin jo kesäkuun aikana saanut virkattua. Lisäksi olen virkannut huivin itselleni ja kesähatun tytölle. Kaverille neuloin tiskirätin. Onhan sitä siinäkin, kun ottaa huomioon myös keskeneräisten työn määrän.


Sitten niihin vähemmän mairitteleviin lankalaihislukuihin...

Toukokuun tilanne: 11,120 kg
Kesäkuussa saatu/ostettu: 850 g
Kesäkuussa käytetty: -336 g
Tilanne kesäkuun lopussa: 11,634 g

Sillä lailla! Lankaa on nyt enemmän kuin tammikuussa lankalaihiksen alkaessa. Tää ei nyt oikein suju. Onneksi sain loistoidean virkata torkkupeiton tuosta järkyttävästä röykkiöstä seiskaveikkaa. Siihen saa ainakin upotettua lankaa mukavasti. Monesti olen torkkupeiton virkkaamista suunnitellut, mutta jotenkin olen aina mieltänyt peitot paloista virkatuiksi. Enkä mä mitään paloja jaksa yhdistää, viimeistään siinä vaiheessa iskisi totaalinen kyllästyminen. En tiedä, miksen aiemmin tajunnut, että voihan siitä peitosta virkata vaikka raidallisen. Sellaisen aion nyt tehdä. Kuulemma mun kämppä kaipais hieman väriä tän kaiken harmaan lisäksi, joten pistän iloiseen sekamelskaan värejä fiiliksen mukaan. Siinä siis suunnitelmaa syksylle. Näillä helteillä en villalankoihin kykene koskemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti