Sivut

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Huhtikuun paketti

SNY-kierroksen huhtikuun paketin teemana oli omat lempparit. Mukavaa huomata, että salaisella neuleystävälläni on kovin samanlaisia lempijuttuja kuin itsellänikin. Tänään kävin tutkailemassa paikallisen kansalaisopiston sivuja ja huomasin siellä kasvivärjäyskurssin. Kasvivärjäys kiehtoo kovasti ja tahtoisin sitä kokeilla, mutta vielä en kurssille ilmoittautunut. Hienosti on salainen ystäväni salapoliisityötä tehnyt, sillä kyseisen teeman ympärille rakentui paketti, jonka sain käsiini pari tuntia tuon kurssipähkäilyn jälkeen. 


Olen paketin sisällöstä suorastaan mykistynyt, sillä sain itse värjättyä lankaa. Värit ovat todella kauniit ja aionkin harkita tarkkaan, mitä langasta teen, jotta se pääsee oikeuksiinsa. Sain myös erittäin mielenkiintoiselta vaikuttavan kirjan sienivärjäyksestä ja kaksi kerää lankaa, joita voin kokeilla itse värjätä. Aiemmin ei ole sienien tunnistaminen voinut vähempää kiinnostaa, mutta jos niillä voi kerran värjätä upeita lankoja, saattaa mut hyvinkin löytää metsästä kirmaamassa veriseitikin perässä. :D 

Minttumutakakun ohje vaikuttaa todella herkulliselta. Kuvassa oleva suklaalevy tuskin säilyy siihen asti, että alan leipoa. Eiköhän se katoa parempiin suihin jo aiemmin. Sekin sattuu olemaan yksi omista lemppareistani. :) Myös chilitahna ja -tonnikala tulee varmasti käyttöön. Voisikin pitkästä aikaa tehdä jotain tulisempaa ruokaa itselle.

Suuret kiitokset mahtavasta paketista! Olen niin onnellinen tuosta värjätystä langasta, ettei sanat riitä kertomaan. :) 

Ensi kuuta varten annan vinkkejä mielelläni. Se aihepiiri on itsellekin hieman haastava paketin kasausta silmällä pitäen. En juurikaan käytä koruja allergioiden vuoksi. Kultaisia ja hopeisia koruja voin käyttää, mutta esim. korvakoruista jouduin jo vuosia sitten luopumaan, koska aiheuttivat jatkuvaa riesaa. Hiuspantoja käytän kyllä (esim. kankaisia, jotka joustavat), samoin huiveja. Peruspinnejä käytän myös ja niitä olen mestari hukkaamaan. Kovin heppoiset hiushärpäkkeet napsuvat poikki, sillä hiukset ovat niin paksut ja niitä on valtavasti. Laukuista tykkään ja voisin kuvitella tekeväni niitä itsekin, jos sopiva ohje löytyy. Ja toki meillä asuu tuo pieni prinsessa, jolle jokainen päivä on yhtä juhlaa ja syy pukeutua rimpsuihin ja röyhelöihin. Itse kun en niinkään rimpsuista perusta. Toivottavasta tästä oli jotain apua. Jos ei, niin lisäkysymyksiä otetaan vastaan. ;)

3 kommenttia:

 1. Mä alan hiljalleen olemaan sitä mieltä että emolla on meedion lahjoja ;) itselläni tukka kasvaa ku rikkaruohot, joten tuttu tunne. Kyllä mä tästä paljon vinkkiä sain, katotaan mitä keksin. Ja ole hyvä langasta, värjääminen on ih@n kivaa, joskin nykyään en ole ehtiny sitä harrastaa, ehkä taas kesällä. Kiva kuulla että paketti oli mieluinen. Se mutakakun ohje on siitä oiva, että vaihtamalla suklaa makua se muuttuu. Monesti olen myös laittanu puolet makusuklaata ja puolet tavallista tummaa suklaata. SNY nro 7

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain henkimaailman hommia on selvästi taustalla. :D Mutakakku pääsee testiin viikonloppuna. Voin sitten kampaajahemmottelun jälkeen hieman herkutella. :)

   Poista
 2. :D hih, minulla meedion lahjoja. Aikaisemmillakin kierroksilla niin todettu :D. En kyllä tietoisesti omaa sellaisia kykyjä :).

  Runsas, ihana, ajatuksella koottu paketti.

  VastaaPoista